Події

У Коростені дитина стояла у відчиненому вікні квартири на п’ятому поверсі, поліцейські встановили, що мати була нетверезою

21 June 2019, 12:07

У місті Коростень Житомирської області люди зняли відео незвичайної події: малолітня дитина стоїть на підвіконні квартири на п’ятому поверсі та викидає речі крізь відчинене вікно. На відео видно, що малюк раз по раз повертається до кімнати, бере якісь речі, знову вилазить на підвіконня та, стоячи на увесь зріст, нахиляється на вулицю й жбурляє щось на землю.

Відео вранці 21 червня опублікував КОРОСТЕНЬ today.

«Зі слів очевидців, поки п'яна мати спала, її дитина викидала речі з вікна 5 поверху, стоячи на підвіконні», – пише видання.

Відео КОРОСТЕНЬ today

У прес-службі ГУНП у Житомирській області у коментарі Житомир.info повідомили, що з дитиною та її матір’ю працюють ювенальні інспектори. З’ясувалося, що жінка була нетверезою.

«Близько 9.00 год. 21 червня до поліції надійшло телефонне повідомлення стосовно того, що люди помітили дитину у вікні на п’ятому поверсі будинку, яка викидала речі з квартири. На місце події виїжджали працівники сектору реагування патрульної поліції місцевого відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що то за квартира, та потрапили всередину: відкрила мати цієї дитини (дитина – 2012 року народження). У ході з’ясування усіх обставин швидкою медичною допомогою матір та дитину було доставлено до лікарні для обстеження. Попередньо відомо, що матір дитини, 1994 року народження, освідували і зафіксували, що вона перебувала у нетверезому стані. Нині з матір’ю працюють ювенальні інспектори поліції та вирішується питання про притягнення її до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адмінправопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей)», – поінформували у поліції.

Нагадаємо, 13 червня 2019 року в Бердичеві Житомирської області з вікна дев’ятого поверху випала маленька дитина. Станом на 15 червня стан малюка був тяжким, люди збирали гроші на лікування.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня 2019 року з балкона 9 поверху в Житомирі випав півторарічний хлопчик і залишився живий.

10 червня в Овручі дворічна дитина випала з вікна третього поверху, дитину з забоями тіла доставили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень дитина вікно  
Матеріали по темі