Події

​Чергова жертва води в Житомирській області: втопився 10-річний хлопчик

22 June 2019, 10:54

У річці в урочищі Виспа у селищі Романів Житомирської області втопився 10-річний хлопчик.

Нещастя трапилося 21 червня, - поінформував Твій Романів.

«Як повідомили в поліції, хлопець разом з друзями купався біля дамби і зник. Коли його витягли з води, медики швидкої констатували смерть», - інформує інтернет-видання.

За інформацією ГУНП у Житомирській області, повідомлення про подію надійшло близько 17.30. На місці події, на узбережжі річки Виспа неподалік смт Романів, поліцейські з’ясували, що компанія дітей бавилась, стрибаючи у воду з висоти. В якийсь з моментів вони помітили відсутність одного з них і кинулись у водойму на пошуки. Коли хлопчака дістали з води, ознак життя він не подавав і врятувати його не вдалося.

«Нині призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті дитини та триває перевірка інших обставин», - інформує поліція.

Твій Романів нагадує: минулого тижня в Романівському районі втопилися 19-річна дівчина та 15-річний хлопець.

Як повідомляло управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА, станом на 19 червня в області вода відібрала життя у 9 осіб: останніми 15 червня загинули юнак із Коростеня та 19-річна студентка житомирського вузу, чиє тіло знайшли у річці Тетерів.

Держслужба з надзвичайних ситуацій, управління цивільного захисту населення ОДА і патрульна поліція Житомирської області закликають бути вкрай обережними на водоймах та рекомендують дотримуватись простих правил, які можуть врятувати життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: річка потопельник утопельник Романів  
Матеріали по темі