Події

Через зруйнований негодою міст у Житомирській області пожежники пішки діставатися будинку, у який влучила блискавка

24 June 2019, 09:58

У ніч на 22 червня у селі Жеребилівка Новоград-Волинського району блискавка влучила в житловий будинок. Для гасіння пожежі викликали дятувальників, які не змогли автомобілем дістатися місця пригоди, бо на шляху трапився зруйнований міст. Пожежники покинули авто і діставалися до місця виклику пішки.

Про це 23 червня повідомив сайт міста Новограда-Волинського 04141.com.ua.

«В ніч на 22 червня 2019 року, в селі Жеребилівка Новоград-Волинського району, під час грози, блискавка вдарила в причілок будинку одного з місцевих мешканців. Внаслідок чого сталося займання даху житлового будинку. Сусіди помітили пожежу та повідомили в рятувальну службу, а самі разом з мешканцями будинку розпочали гасити пожежу», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили сайту 04141.com.ua мешканці села Жеребилівка, рятувальники, їхавши на виклик, зупинилися в кілометрі від місця пожежі перед розваленим мостом, який пошкодила повінь при сильних зливах з буревієм у травні. Тому пожежний автомобіль на місце виклику так і не прибув.

Прес-служба 10 державної пожежно-рятувальної частини (м. Новоград-Волинський) прокоментувала сайту ситуацію.

«Насправді, 22 червня надійшло повідомлення про пожежу в селі Жеребилівка, бійці ДСНС вирушили на місце пожежі, але, під'їжджаючи на місце виклику, не змогли переїхати міст через річку Титиж, оскільки пожежний автомобіль МАЗ важить 24 тонни і ґрунт на мості під ним провалювався. Рятувальники були змушені долати відстань понад один кілометр пішки та взявши з собою тільки підручні засоби гасіння пожежі. Прибувши на місце пожежі, взяли участь у її ліквідації», - повідомили місцевому сайту в 10 ДПРЧ міста Новограда-Волинського.

Нагадаємо, поблизу Новограда-Волинського кілька днів горить сміттєзвалище, ліквідовувати загорання допомагають рятувальники з інших районів Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня 2019 у селі Криве Попільнянського району блискавка влучила в будинок культури, у якому проводять богослужіння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа блискавка негода гроза рятувальник  
Матеріали по темі