Влада

Зеленський звільнив голову Житомирської ОДА і призначив заступника виконувати обов’язки

24 June 2019, 14:02

Президент Володимир Зеленський 24 червня підписав указ про звільнення Ігоря Гундича з посади голови Житомирської облдержадміністрації.

Документ опублікований на сайті президента.

«Звільнити ГУНДИЧА Ігоря Петровича з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України», - зазначається в указі.

Цього ж дня указом президента заступник голови Ярослав Лагута був призначений в.о. голови ОДА.

«Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Житомирської обласної державної адміністрації на ЛАГУТУ Ярослава Миколайовича», - йдеться у документі.

Нагадаємо, джерела в Адміністрації президента повідомляли, що указ про звільнення Гундича має з’явитися 21 червня. А вже 23 червня Центральна виборча комісія зареєструвала Ігоря Гундича кандидатом в народні депутати по Житомирському округу №62 в порядку самовисування.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 вересня 2016 року, після відставки Сергія Машковського, Ігор Гундич тимчасово виконував обов’язки голови ОДА, а 27 жовтня цього ж року президент Петро Порошенко підписав указ про його призначення на посаду голови облдержадміністрації та особисто про це повідомив у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич президент указ звільнення  
Матеріали по темі