Місто

Житомирський картонний комбінат по-родинному відсвяткував свій 57 день народження

24 June 2019, 17:53

Веселі спортивні змагання, частування та родинна атмосфера - так легко і невимушено відсвяткував 57 річницю свого створення Житомирський картонний комбінат. За словами керівництва підприємства, за понад півстоліття працівникам вдалось зберегти та примножити традиції компанії.

«Житомирський картонний комбінат - це історія, це традиція, якій 57 років. Це вже не мало. Ми пишаємося тим, що підприємство має таку традицію, таку історію, яку ми несемо з 1962 року. І дійсно з того часу він ніколи не міняв своєї спрямованості або не робив якоїсь іншої продукції. Ми постійно випускаємо, може бути не одну і ту ж продукцію, вона завжди поліпшується, ми постійно розвиваємося, але все ж ми пишаємося тим, що у нас така історія і навіть є співробітники, які працюють з першого дня роботи підприємства. Ми дуже цінуємо це», - каже комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.


Житомирський картонний комбінат впродовж усієї своєї історії робив свій вклад у розвиток міста. Співробітники завжди долучались до загальноміських справ та намагались зробити Житомир кращим.

«Ми робили великий вклад в розвиток міста. Я можу, наприклад, розповісти. Хто пам’ятає, була олімпіада 1980 року. То тоді Житомир зацвів трояндами. Тоді було закуплено 20 000 кущів троянд і профінансувала цей подарунок місту житомирська паперова фабрика. Ми їх посадили і в себе в сквері на клумбах, вони росли і в центрі міста, біля адміністративних будівель, скрізь росли», - розповідає технічний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олексій Ковтонюк

Відсвяткувати 57 день народження комбінату саме у форматі родинного свята вирішили не випадково.

«Ми хотіли, щоб це свято було родинним. Для того, щоб ми ще більше згуртували нашу команду, наших працівників, їх родини. Ми хочемо, щоб окрім спорту та веселощів у нас було і таке собі духовне єднання, саме тому і вибрали таку локацію, де ми зараз - в лісі. Тут жвава,, активна атмосфера і це нам усім подобається», - розповідає заступник комерційного директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат»Андрій Голяк.

Співробітники, які прийшли на святкування із дітьми, кажуть: задоволені саме таким форматом святкування.

«Наші діти, наші родини здружуються. І я думаю, що це чудово», - ділиться враженнями начальник відділу управлінського обліку Житомирського картонного комбінату Людмила Левицька.

«Мені подобається, що можна зустріти своїх знайомих, друзів, познайомитись із новими, можна смачно поїсти і розважитись», - додає її донька Оля.

Впродовж свята кращих співробітників відзначили подяками та грамотами, а згодом усі взяли участь у командних спортивних змаганнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат святкування  
Матеріали по темі