Суспільство

На міжнародній трасі у двох районах Житомирської області ремонтують бетонні плити, які «піднялись» від спеки

25 June 2019, 10:39

У Житомирській області тривають ремонтні роботи на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, пов’язані з усуненням аварійності на бетонному покритті.

Про це вранці 25 червня повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«До уваги водіїв: на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин проводяться аварійні роботи. На міжнародному шляху державного значення Київ-Ковель-Ягодин (на м. Люблін) в межах Житомирської області, а саме: в Коростенському та Олевському районах проводяться роботи з усунення аварійності на бетонному покритті. Причиною підняття бетонних плит стала тривала спека, коли температура повітря прогрівалась до вище +30, а на дорожньому покритті фіксувалась температура до +60. Звертаємось до водіїв бути уважними під час руху в місцях ремонтних робіт! Знижуйте швидкість та зважайте на дорожні знаки!», - йдеться у повідомленні дорожників.

У прес-службі САД нагадують, що автомобільна дорога М-07 Київ-Ковель-Ягодин має народну назву «Варшавка», рух по ній був відкритий в 2011 році. Шлях має загальну протяжність 487 кілометрів та проходить Київською, Житомирською, Рівненською та Волинською областями, аж до кордону з Польщею.

Фото траси Київ-Ковель у Житомирській області, яке на редакцію Житомир.info близько двох тижнів тому надіслав читач Максим

Нагадаємо, на минулому тижні у Ружинському районі почали латати ями на трасі Н-02 Кременець – Біла Церква – Ржищів.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2019 Служба автомобільних доріг у Житомирській області уклала договір з ПП «Автомагістраль» на поточний середній ремонт ділянки від Житомира до Черняхова протяжністю 15 км.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Київ-Ковель Варшавка бетонна плита ремонт  
Матеріали по темі