Події

У житомирському супермаркеті бабуся обікрала дівчину

26 June 2019, 10:43

В супермаркеті на проспекті Миру в Житомирі патрульні затримали літню жінку зі щойно вкраденим гаманцем.

Про це 26 червня повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

25 червня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в магазині, який знаходиться за адресою проспект Миру, невідома особа викрала у заявниці гаманець.

«Прибувши на місце події, патрульні поліцейські разом з охороною супермаркету переглянули камери відеоспостереження та виявили громадянку, яка, ймовірно, причетна до крадіжки. Інспектори встановили особу та місце проживання крадійки (1945 р. н.)», – інформують патрульні.

Жінку з викраденою річчю патрульні поліцейські затримали на касі магазину. На місце події інспектори патрульної поліції викликали працівників слідчо-оперативної групи.

У прес-службі патрульної поліції у коментарі Житомир.info уточнили, що жінка-злодюжка проживає у Житомирі. А обікрала вона дівчину 1993 року народження.

«Патрульні прибули за викликом дуже швидко. Підозрювана особа, помітивши поліцейських, попрямувала до виходу, але її затримали», – розповіла т.в.о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 20 березня 2019 року в житомирському «Ашані» затримали чоловіка з набором для домашнього свята, який він намагався пронести повз касу. А 24 березня у Житомирі поліцейські затримали жінку, яка викрала у супермаркеті косметики майже на 7 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка супермаркет  
Матеріали по темі