Місто

​Активісти під наглядом поліції розмальовували стіни житомирських будинків

27 June 2019, 09:56

26 червня, у день, коли світ відзначає Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиками та їх незаконним обігом, житомирські активісти разом з поліцейськими замальовували на стінах будинків рекламу сайтів з продажу наркотиків.

Про це 26 червня на своїй сторінці у соцмережі повідомила Ювенальна Превенція Житомирської області.

«Міжнародний день боротьби з наркотиками відзначається з 1987 року. Дата була затверджена Генеральною Асамблея ООН на знак єдності країн у досягненні цілі щодо створення суспільства, вільного від наркотиків. З метою попередження вживання наркотичних засобів інспектор ювенальної превенції долучився до акції «Намалюй_Життя», організованої Міжнародною Антинаркотичною Асоціацією. Під час акції працівники поліції, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Житомира, громадська організація "Перспектива" та Юні Вартові правопорядку Житомирщини зафарбували рекламу сайтів продажу наркотичних речовин та закликали молодь до здорового способу життя», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 15 травня 2019 у Житомирі патрульні з дітьми, озброївшись трафаретами та балончиками з фарбою, розмальовувати тротуари.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці жовтня 2018 активісти разом з поліцією зафарбовували написи з рекламою наркосайтів, розміщених на фасадах будинків та на парканах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркосайт поліція Перспектива акція наркотик  
Матеріали по темі