Події

​На трасі Київ-Чоп поблизу Житомира DAF в’їхав у припаркований Chevrolet: водій легковика загинув

27 June 2019, 10:46

На трасі у селі Березівка Житомирського району сталася ДТП, у якій загинув майстер лісу.

Про це вранці 27 червня на своїй сторінці у соцмережі повідомила заступник голови Товариства лісівників Житомирщини Віра Долгих.

«Жахлива трагедія… Сьогодні у результаті ДТП у районі Березівки загинув майстер лісу Корабельного лісництва, який на власному автомобілі зупинився на обочині і чекав робочих, а ззаду в нього врізалася вантажівка», - написала Віра Долгих.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області інформацію про цю дорожньо-транспортну пригоду журналісту Житомир.info підтвердили.

«Близько 8.50 27 червня на службу "102" надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у Житомирському районі. Попередньо відомо, що пригода сталась на автодорозі Київ - Чоп, поблизу с. Березівки Житомирського району, за участі автомобілів "Шевроле" та DAF. Унаслідок отриманих травм загинув водій "Шевроле". На місці наразі працюють слідчі відділу розслідування ДТП СУ ГУНП та слідчо-оперативна група Житомирського ВП ГУНП», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 24 червня поблизу міста Бердичів Volkswagen «наздогнав» ВАЗ, у результаті аварії постраждала жінка та її трирічний син – пасажири ВАЗівки.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 12 квітня на трасі Київ-Чоп поблизу Кочерева вантажівка«MAN» врізалася у припаркований «DAF»: загинув один з водіїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Чоп Березівка фура  
Матеріали по темі