Політика

У партія Вакарчука «Голос» вже є новий координатор по Житомирській області

27 June 2019, 13:52

У Житомирській області координатором партії «Голос», яку очолює фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, став В’ячеслав Пономарьов.

Відповідна інформація є на партійному сайті та на Facebook-сторінці самого Пономарьова.

«Радий, що команда Голосу довірила мені координувати роботу на рідній Житомирщині. Тому від сьогодні починаємо працювати. Готовий до співпраці з усіма, хто хоче долучитися до нашого багатоголосся. Більше того, потребую допомоги і співпраці з найкращими людьми краю», - написав 26 червня Пономарьов.

Нагадаємо, 3 червня 2019 року на сайті партії «Голос» оприлюднили інформацію, що у Житомирській області координатором партії Святослава Вакарчука «Голос» стала Олена Галагуза, яка є депутаткою Житомирської обласної ради від Об’єднання «Самопоміч». Через певний час інформація про координатора по Житомирській області на партійному сайті була відсутня. Галагуза у Facebook висловилася щодо новопризначеного координатора «Голосу».

Як повідомляв Житомир.info, за результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 20-24 червня 2019 року, прохідний бар’єр у 5% долають п’ять партій, в тому числі – «Голос». Міська влада збирається забезпечити організацію проведення 16 липня концерту гурту «Океан Ельзи» у Житомирі на майдані Соборному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вакарчук Пономарьов партія "Голос"  
Матеріали по темі