Події

На території дитячого табору в Житомирській області негода повалила більше десяти дерев

28 June 2019, 12:46

27 червня о 13:30 до служби порятунку «101» м. Андрушівка надійшло повідомлення про те, що внаслідок буревію на території дитячого оздоровчого табору впали дерева та знеструмили будівлі. На місце події виїхали фахівці 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Про це 28 червня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Табір знаходиться у лісовому масиві. Щоб заїхати в середину фахівцям ДСНС спочатку довелося розрізали та прибрали повалені на автодорозі 2 дерева, що знаходилися прямо на під’їзному шляху. Вже на території табору з’ясувалося, що негода повалила близько 14 дерев. Деякі з них лежали на лініях електропередач прямо над будівлями. Також вітром зламало верхівки ще декількох дерев та розкидало їх по оздоровчому табору», - йдеться у повідомленні.

Близько 4 годин рятувальникам довелося працювати над ліквідацією наслідків негоди. За допомогою бензопил бійці ДСНС розрізали та прибрали усі аварійні дерева. В цей час робочі бригади РЕМу відновили електропостачання у дитячому оздоровчому закладі. Постраждалих та загиблих не виявлено.

Цього ж дня пулинські рятувальники прибрали з автодороги «Пулини – Нова Борова» повалену сильним вітром березу, що впала та частково перекрила проїзд.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня 2019 року у Житомирській області через зруйнований негодою міст пожежники пішки діставатися будинку, в який влучила блискавка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС негода табір знеструмлення дерева  
Матеріали по темі