Події

На виїзді з Житомира обікрали автомобіль, на якому волонтер Олександр Таргонський разом з лікарем їхали в зону ООС

29 June 2019, 09:20

Біля однієї з заправок на виїзді з Житомира 28 червня обікрали автомобіль, який направлявся до військових в зону проведення ООС.

Про це на своїй сторінці у Facebook 28 червня написав волонтер Олександр Таргонський.

«…Сьогодні я разом з небайдужим волонтером-лікарем (необхідна була термінова медична консультація по дуже специфічному питанню в сірій зоні) виїхали в зону проведення ООС. На виїзді із Житомира на заправці ОККО мою машину просто тупо пограбували. Тупо....як на мене. Причому забрали тільки мою барсетку з документами і грошима та сумку медика з ліками, грошима, телефоном і ....документами. Професійно, за 15 секунд відкривши водійські дверцята, забрали тільки це, хоча часу у них було вдосталь (ми були відсутні 7 хвилин). Не взяли мій телефон, дорогокоштуючі окуляри і ніж, що лежали тут же на сидінні … папку з планшетом...Коротше, нас тупо обікрали на документи і гроші та талони на пальне. Нас не просто обікрали, нам не дали можливості завезти на передок дуже і дуже необхідні речі і допомогти людині, якій це вкрай було потрібно. Вкраааай!!! Напередодні виїзду я попав в ДТП і пошкодив свій волонтерській бус...Однак протягом 12 годин я знайшов інший транспортний засіб і ми виїхали на фронт... Але не тут то і було...Нас просто тупо зняли з дистанції... Зараз ми вже знаємо, що нас і в Житомирі, і на виїзді супроводжувала машина на євробляхах, і є відео, як профі за декілька секунд відкрив дверцята нашого буса...Але ж я не про це...Я просто задаю собі питання: "А навіщо це все...Навіщо наші волонтерські потуги...Може досить грати в любов до Батьківщини???... Вразило ще одне...Ставлення працівників заправки ОККО… Якщо сказати однією фразою:" Їм було до дупи...Ну пограбували там якихось "простолюдинів"...Ну і що...Грабували, грабують і грабувати будуть!!! І камери зовнішнього нагляду там тільки для того, щоб слідкувати за їх працівниками. А навіщо ще кудись заглядати....Коротше, жах та і годі...Немає слів...», - написав Олександр Таргонський.

У коментарі Житомир.info 29 червня речник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко підтвердила інформацію про те, що власниця автомобіля написала заяву до поліції про крадіжку.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2018 року на позачерговому засіданні виконкому в Житомирі волонтеру Олександру Таргонському нардеп вручив медаль та грамоту Верховної Ради.

У грудні 2016 року Олександр Таргонський був гостем програми «Діалоги» на Житомир.info і розповідав про потреби військових на сході, а також як волонтери вітали бійців на передовій з Новим роком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Таргонський автомобіль крадіжка  
Матеріали по темі