Події

Коростенська поліція розшукує молодика, який не повернувся додому

1 July 2019, 17:51

У місті Коростень Житомирської області зник молодий чоловік – Ілля Обиход.

Про це 1 липня на сторінці Facebook-спільноти повідомила користувач Юлія Штуль. Вона опублікувала фото зниклого та зазначила, що востаннє молодика бачили у Коростені, на заправці «Фактор», пізно ввечері 28 червня. Усім, хто має інформацію про зниклого, жінка просить телефонувати за номером (067) 356-33-68 або ж на «102».

У прес-службі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info інформацію про розшук молодої людини підтвердили.

«30 червня до Коростенського відділу поліції звернулися рідні та повідомили про зникнення Обихода Іллі Юрійовича, 1995 року народження, жителя міста Коростеня, який пішов з місця свого проживання та не повернувся. Нині тривають заходи щодо встановлення місця перебування чоловіка», – поінформували в ГУНП.

Нагадаємо, 27 червня 2019 року в Головному управлінні Нацполіції поінформували про зниклого житомирянина Тищенка Олега Михайловича, місце перебування якого невідоме ще з травня цього року.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розшукує жителя Малина Житомирської області Пікуля Михайла Юрійовича, який 21 червня 2019 року поїхав на роботу в Київську область, однак до місця призначення не дістався та додому не повернувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зникнення розшук поліція Коростень  
Матеріали по темі