Суспільство

​Для семи шкіл Житомирської області куплять комплекти для кабінетів біології за 280 тис. грн кожен

2 July 2019, 13:56

Управління освіти і науки Житомирської ОДА проводить тендер з придбання 7 комплектів навчального обладнання для кабінетів біології.

За даними ресурсу ProZorro, 24 червня відбувся аукціон по даному тендеру, в якому взяли участь двоє учасників: ТОВ «Діксі-центр» та ФОП Заплавний Ю.О.

1 липня, згідно протоколу розкриття, переможцем відкритих торгів було визнано ТОВ «Діксі-Центр» (м. Київ) з остаточною пропозицією у 1 млн 959,3 тис. грн за 7 комплектів обладнання для кабінетів біології. Тобто вартість одного комплекту становить 279,9 тис. грн. Наразі ТОВ «Діксі-центр» повідомлено про намір укласти відповідний договір.



У тендерній документації зазначено, що дані комплекти надійдуть у школи Романівського, Черняхівського районів, міста Радомишль, міста Овруч, села Андрушки Попільнянського району, села Глибочиця Житомирського району, села Курне Пулинського району.

До комплекту навчального обладнання для кабінетів біології має входити інтерактивна дошка, мультимедійний проєктор, спеціальне програмне забезпечення, ноутбук для вчителя, демонстраційне обладнання, а саме набори мікропрепаратів з біології, ботаніки, зоології, анатомії, 28 об’ємних та барельєфних моделей, шкільні лабораторні інструменти, цифровий та шкільні мікроскопи, тонометр.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року управління освіти і науки Житомирської ОДА за 4 млн грн придбало 17 подібних комплектів для шкільних кабінетів біології, тобто вартість одного становила близько 240 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня 2018 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич доручив закупити комплекти навчального обладнання для кабінетів фізики, хімії, біології, географії, математики і мультимедійні засоби та розподілити їх між опорними школами області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа обладнання кабінет біологія  
Матеріали по темі