Події

Неподалік Житомира – ДТП з потерпілими: зіткнулися бус та маршрутка

3 July 2019, 09:39

Вранці 3 липня неподалік села Глибочиця Житомирського району сталася ДТП.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«ДТП за Глибочицею, біля заправки «Укрнафта», в сторону Житомира: в кюветі лежить бус чи маршрутка – з дороги не видно. На місці багато людей і припаркованих легковиків, мабуть, допомагають. Поліції і «швидкої» ще немає», – близько 8.20 год. повідомила читачка.

Згодом читачі розповіли, що невдовзі на місце події приїхала поліція.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю буса Ford Transit та маршрутки «Рута» рейсом «Житомир – Городецьке». В ДТП постраждали люди.

«О 8-ій годині 3 липня надійшло повідомлення про те, що на 124 км автодороги Київ – Чоп, у селі Березина Житомирського району, сталася ДТП з потерпілими за участю Ford Transit та рейсового автобуса «Рута» сполученням «Житомир – Городецьке». Наразі це вся інформація. Подробиці будуть згодом», – поінформував речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Подробиці ДТП – тут.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня 2019 року в Козятинському районі Вінницької області внаслідок зіткнення автомобіля Peugeot Partner та маршрутного автобуса «Житомир – Ружин» постраждали 5 людей. Один з потерпілих – водій іномарки – від отриманих ушкоджень загинув на місці аварії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія маршрутка Форд Київ - Чоп  
Матеріали по темі