Місто

Парне тренування на «космічній зарядці» в Житомирі: запальні ритми, енергійні вправи та майже півсотні учасників

4 July 2019, 10:08

Майже півсотні людей доєдналися до «Космічної зарядки», що проходила вранці 4 липня на Михайлівській у Житомирі.

Зарядка просто неба та ще й не проста, а космічна. У Житомирі триває підготовка до четвертого Космічного напівмарафону. Щочетверга та щосуботи на пішохідній Михайлівській фахові тренери проводять руханку за різними напрямками, від функціонального тренування до релаксуючої йоги. До прикладу, 4 липня «Космічна зарядка» відбулась під запальні ритми з не менш запальними вправами від енергійних «TRX - club Pantera». Більшість вправ виконувались в парі. До тренування доєдналися майже півсотні охочих. З-поміж останніх як дорослі, так і діти, ба навіть чотирилапі друзі. Учасники зарядки діляться: у захваті від такого бадьорого початку дня.


«Позитивно, енергія з самого ранку, все дуже круто. Щасливий, одним словом», - говорить Олег.

«Мені дуже подобається, до того ж на свіжому повітрі - це просто клас», -ділиться Тетяна.

«Потрібно кожного ранку робити зарядку і це весело робити її з кимось», - каже Катерина.

«Весело, атмосферно, здоровий спосіб життя», - додає Маша.

«У захваті не тільки від сьогоднішньої зарядки, а і від усіх зарядок, які влаштовує управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Пані Ірині дуже дякую за це, бо це здорова молодь, а здоров’я - це наша нація. Прийшла з сином, він з трьох років бачить, чим мама займається, йому це цікаво, зі мною в зал ходив. Також хотів займатись, але його не допускали до тренувань, бо був дуже маленький», - розповідає Настя.

«Відвідую зарядку не вперше, навіть якщо я не можу позайматись, я приходжу подивитись, але це реально дуже і дуже круто. Я всім раджу кожного четверга і суботи приходити до нас на космічну зарядку зарядитися енергією та позитивом», - говорить Катерина.

Нагадаємо, руханка Space Workout - 2019 у Житомирі стартувала 13 червня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році «космічна зарядка» стартувала 14 червня, вона була своєрідним етапом підготовки до Космічного напівмарафону, який відбувся 9 вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: космічна зарядка Михайлівська тренування  
Матеріали по темі