Фоторепортаж

​Трендові макіяжі літа та лайфхаки від молодих житомирських візажистів. Фоторепортаж

5 July 2019, 15:06

Коли на вулиці не так спекотно, можна подумати й про літній макіяж. Які макіяжі доречні та модні влітку 2019, ми поцікавилися у молодих житомирських візажистів.

Візажист студії макіяжу Gloria Beauty Nikita:

«Сьогодні нашій моделі ми зробили легкий макіяж в стилі Nude. Цей макіяж – на кожен день. Підходить абсолютно усім. Так як нюдовий макіяж не виходить з моди, тому що природність залишається модною, його можна зробити під будь-яке вбрання».


Візажист студії макіяжу Gloria Beauty Sia:

«За версією інституту кольору Pantone, основним кольором цього літа став «живий корал». Кораловий колір – універсальний та підходить під будь-який колір очей. Ідеально підкреслює красу шкіри, надаючи їй здорового вигляду. За допомогою коралового кольору в макіяжі можна навіть візуально трішки «засмагнути». Такий макіяж підходить молоді та підліткам або сміливим людям».

Цього літа можна робити різнокольорові яскраві або глітерні стрілки. Лишилися у тренді натуральні брови, проте занадто широкі брови вже вийшли з моди, перевагу надають м’яким лініям. Брови можна просто укласти гелем та трішки підкреслити кінчик.

Матовий тон обличчя вже не актуальний. Візажисти рекомендують надати перевагу легкому тонуючому флюїду з натуральним сяючим фінішем.

Матові губи також не в тренді цього сезону. Краще надати перевагу блиску для губ.

У тренді макіяж «без макіяжу». Цікавим варіантом буде й «монохромний» макіяж. Nikita запевняє, що зробити його надзвичайно легко.

«Ми можемо обрати якийсь один колір під наше вбрання та просто розтушувати його на всю повіку. Червоний колір починає відходити, проте ми не прогадаємо, якщо зробимо червоні стрілки. Можна взяти нюдовий колір тіней, розтушувати його на всю повіку та зробити червону стрілку. Для цього можна використати матову червону помаду», - каже хлопець.

«Також можна взяти Duraline (рідина, яка містить силіконовий полімер та підвищує стійкість тіней і пігментів, - ред.), змішати з яскравими тінями та отримати дуже стійку стрілку. Це безпрограшний варіант, якщо у вас нема кольорових олівців чи підводок», - доповнює Sia.

Ми не лишили по за увагою й літні зачіски.

Стиліст по зачіскам Gloria Beauty Марія Бондарчук:

«Цього літа у моді продовжують залишатися пучки. Високі, низькі, один чи два. Вони стали більш хаосними, натуральними та недбалими. Першій моделі я зробила класичний низький пучок. Така зачіска зручна, з нею нічого не заважає, не жарко, і при цьому вона завжди лишається стильною і модною. Вона підійде для літніх виходів у сукні. Для повсякденної носки влітку доречно буде зробити два пучки, як у нашої другої моделі. Особливо під веселий наряд чи сарафан».

Також актуальними досі є «вологі» зачіски, «пляжні» локони та низькі хвости. Ну, а наймоднішим є стильний гладкий хвіст, розповідає дівчина.

Як робили модні макіяжі покроково, можна подивитися на фото. Літня мода житомирян тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: макіяж візаж літо мода краса  
Матеріали по темі