Політика

Гундич Ігор запрошує житомирян на концерт гурту «Без Обмежень» та Дні вулиці Михайлівської

6 July 2019, 12:05

Кандидат у народні депутати від Житомира Гундич Ігор запрошує житомирян 13 липня на масштабну культурну подію – концерт гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» та Дні вулиці Михайлівської.

13 липня на головній сцені Житомира, на майдані Корольова, для житомирян на запрошення Ігоря Гундича виступить гурт «Без обмежень» та спеціально запрошений гість – «Цвіт Кульбаби». Концерт розпочнеться о 20:00.

Також у суботу, 13 липня, за підтримки кандидата в народні депутати вперше розпочнуться Дні вулиці Михайлівської під гаслом «ВІДЧУЙ СЕРЦЕМ СВОЄ МІСТО»! Фестиваль відтворить багату історію серця Житомира. Житомирян чекають на Михайлівській вже із 10:00 ранку.

Житомирянам проведуть екскурсію Михайлівською та розкажуть про історію будинків, цікаві історичні факти, легенди та про видатних житомирян, які жили на Михайлівській і зробили вагомий внесок у розбудову вулиці. Працюватимуть інтерактивні фотозони, які будуть супроводжуватися костюмованим дійством. Розгорнеться святковий ярмарок, дитяче містечко, гастро-дворик, на якому житомирян безкоштовно пригощатимуть варениками. Також у цей день для житомирян гратиме духовий оркестр.

«Головна ідея Фестивалю – відтворення історії нашої єдиної пішохідної вулиці Михайлівської. Житомир – багатонаціональне місто. Щоб підкреслити це, я започатковую Дні вулиці Михайлівської та фестиваль національної кухні у Житомирі. Тому запрошую житомирян 13 липня зранку на вулицю Михайлівську, а увечері зустрінемося на майдані Корольова», – розповів ініціатор свята, кандидат у народні депутати України Гундич Ігор.

Прес-служба кандидата у народні депутати Гундича Ігоря

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич кандидат вибори  
Матеріали по темі