Суспільство

У райцентрі Житомирської області відкрили ФОК, перероблений зі старої котельні майже за 8 млн грн

7 July 2019, 15:01

6 липня у місті Овруч Житомирської області відкрили проєкт, реалізований за кошти Державного фонду регіонального розвитку, – фізкультурно-оздоровчий комплекс.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Загальна вартість проєкту склала 7,7 млн грн, з яких 5,4 млн грн з ДФРР та 2,3 млн грн з місцевого бюджету. У рамках проєкту реконструювали будівлю старої котельні під фізкультурно-оздоровчий комплекс, який дозволить залучити більше дітей, молоді та дорослих до спорту і здорового способу життя», – йдеться у повідомленні.

У новому комплексі запрацюють дев’ять додаткових секцій для дорослих і дітей. Є зала для волейболу, баскетболу, гандболу та футболу. На другому поверсі – зала TRX, шейпінгу, фітнесу і боротьби.

Діти будуть займатися безкоштовно. Тут працюватимуть лікарі-реабілітологи, дієтологи та спортивні масажисти.

Як повідомляв Житомир.info, 15 травня 2019 року стало відомо, що уряд затвердив перший перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2019 році: 340 проектів, на фінансування яких спрямовують 3,3 млрд грн з ДФРР. Житомирській області на 34 проекти обіцяли виділити 144,65 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФРР Овруч ФОК фізкультурно-оздоровчий комплекс  
Матеріали по темі