Події

​У Житомирській області попорядкувала негода: 8 сіл досі без світла

8 July 2019, 11:48

У Житомирській області внаслідок негоди залишаються знеструмленими 8 населених пунктів у Малинському та Бердичівському районах.

Про це 8 липня повідомило управління ДСНС України у Житомирській області.

«Внаслідок погіршення погодних умов (грозові дощі та шквальний вітер) станом на 06:00 8 липня залишалися відключеними від електропостачання 1 повітряна лінія 110 кВ, 1 повітряна лінія 10 кВ, 32 трансформаторні підстанції та 8 населених пунктів у Малинському (5 н.п.) та Бердичівському (3 н.п.) районах області», - інформують рятувальники.

Крім того, увечері біля села Поромівка Хорошівського району рятувальники розрізали та прибрали з проїжджої частини повалене негодою дерево, що унеможливило рух великогабаритних машин. А з 19:35 до 21:00 поблизу села Гальчин Бердичівського району, на трасі між селами Осикове та Рея, прибирали з дороги два дерева, які перекрили рух у напрямку Житомира.

«За прогнозом Житомирського обласного центру з гідрометеорології, вітряна погода та короткочасні дощі з грозами спостерігатимуться і 8-9 липня», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, синоптики попереджали про грози, шквали 15-20 м/сек. та град 7 липня в окремих районах Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2019 негода повалила більше десяти дерев на території дитячого табору в Андрушівці Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода УДСНС дерево струм світло  
Матеріали по темі