Політика

«Треба поговорити» з РФ: Олег Грамотенко дав пораду Президенту України Зеленському

8 July 2019, 18:10

Російський пропагандистський телеканал «Россия24» анонсував телеміст під назвою «Треба поговорити». Дмитро Кисельов, один з головних ідеологів та «репродукторів» путінського ТБ, заявив, що цей телевізійний проект пов’яже «Россию24» з телеканалом «NewsOne» – який базується у Києві та належить людям, близьким до кума Путіна Віктора Медведчука. «Откровенный разговор между людьми давно назрел!» – так прокоментував ці наміри Д. Кисельов.

Слід нагадати, що Кисельов, який у своїх ефірах погрожував перетворити США на радіоактивний попіл, а українців безліч разів називав «фашистами» та «нацистами» – є втіленням абсолютного дна кремлівської пропаганди. Відтак телеміст одразу став сильним подразником для громадської думки в Україні. Націоналістичні та патріотичні політичні сили заявили про неприпустимість подібних телешоу, які, ні їхню думку, працюють лише на піар прокремлівських партій і деморалізують українців.

Партія «Слуга народу» опинилася у дуже двозначному становищі. З одного боку, під час президентських виборів оточення Володимира Зеленського активно експлуатувало «миротворчу» риторику – протиставляючи її «войовничому» курсу Петра Порошенка. З іншого боку, тепер Зеленський є президентом, і не реагувати на подібні виклики – значить, демонструвати очевидну слабкість та безпорадність. Моментом скористалися «Європейська солідарність та «Голос», які в ультимативній формі зажадали від Зеленського щось сказати у відповідь на сильний PR-хід Кремля.

І перші дзвіночки вже пролунали. У понеділок стало відомо, що Іван Баканов, який тимчасово виконує обов’язки голови Служби безпеки України, ініціював термінове скликання Ради національної безпеки та оборони. І. Баканов запропонував ввести жорсткі санкції по відношенню до юридичних осіб, які володіють телеканалами «112 Україна» та «NewsOne».

Олег Грамотенко є кандидатом у народні депутати України у виборчому окрузі №62 (Житомир). Тема міжнародних відносин, в тому числі відносин з РФ – лежить у сфері природних інтересів майбутнього депутата Верховної Ради. О. Грамотенко дав оригінальну пораду Володимиру Зеленському, як саме слід реагувати на пропозицію «поговорити» з боку Москви.


На думку генерального директора житомирської компанії «Тесла Енерго»,ні про які «задушевні» розмови з країною-агресором не може бути мови, доки не звільнені наші військові моряки. Нагадаємо, у листопаді 2018 року Російська федерація вчинила акт морського піратства, напавши на кораблі ВМС України у нейтральних водах. Згідно із законними вимогами України, США, країн ЄС, а також рішенням трибуналу ООН – РФ має повернути Україні заручників та військові кораблі, на яких їх захопили.

Прес-служба кандидата у народні депутати України Олега Грамотенка

Facebook: Oleg Gramotenko

Веду прямі ефіри у Facebook кожної неділі о 17:00 год.

Спілкуйтесь зі мною особисто!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Грамотенко  
Матеріали по темі