Події

З двох вузів у Житомирі евакуювали людей – шукають вибухівку

9 July 2019, 10:02

9 липня до поліції від адміністрації двох з вищих навчальних закладів у м. Житомирі надійшли повідомлення про отримання електронних листів зі змістом загрозливого характеру. На місця подій виїхали поліцейські, які обстежують будівлі та навколишню територію вишів.

Про це близько 9.30 год. 9 липня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області. У прес-службі в коментарі Житомир.info уточнили, що мова йде про Житомирську політехніку та Житомирський медичний інститут.

У навчальних закладах працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, працівники вибухотехнічної служби ГУНП, патрульні та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.

«Поліцейські огородили по периметру території потенційної небезпеки, доступ до яких тимчасово обмежено. Також проведена евакуація присутніх у приміщеннях людей. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту. Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, проводять ретельний огляд приміщень та навколишніх територій», – повідомляють у поліції.

Інформація про події належним чином зареєстрована. Водночас тривають заходи зі встановлення авторів тривожних повідомлень.

Нагадаємо, 24 червня 2019 року на електронні адреси трьох вузів – Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирської політехніки та Житомирського медичного інституту – надійшли повідомлення про замінування. У той день керівники житомирських університетів розповіли про листи з погрозами щодо замінування, а студенти – про екзамени.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня 2019 року надійшло повідомлення про замінування медичного інституту, який знаходиться по вулиці Великій Бердичівській. Згодом студенти поділилися враженнями про те, як у їх вузах шукали вибухівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка вуз  
Матеріали по темі