Події

Житель Новограда-Волинського серед ночі спіймав на подвір’ї злодія та отримав від нього по голові

9 July 2019, 12:01

У Новограді-Волинському Житомирської області вночі 7 липня затримали чоловіка, який намагався пограбувати чуже обійстя і спричинив тілесні ушкодження господарю.

Про це 9 липня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Уночі до Новоград-Волинського відділу поліції зателефонував 56-річний житель райцентру і повідомив про спробу незнайомця викрасти майно з господарського приміщення його домоволодіння. Заявник додав, що під час самостійного затримання зловмисника той завдав йому тілесних ушкоджень і втік.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та на виявлення зухвальця було зорієнтовано черговий наряд сектору реагування патрульної поліції. У результаті відпрацювання прилеглої території правоохоронці затримали підозрюваного неподалік від місця події. Господар обійстя упізнав у ньому свого кривдника.

«Затриманим у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України є 49-річний раніше судимий житель райцентру. Попередньо з’ясовано, що цієї ночі він потрапив до чужого домоволодіння у пошуках легкої наживи і був помічений господарем, коли виносив із підсобки рибальське приладдя та інші побутові речі. Втікаючи, чоловік ще й вдарив власника по голові. Потерпілому надано необхідну медичну допомогу», – розповів начальник Новоград-Волинського ВП ГУНП Юрій Кононенко.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 (Замах на злочин), ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому наразі оголошено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством за подібні протиправні дії підозрюваному загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 5 липня 2019 року до будинку 49-річної жительки міста Коростень Житомирської області увірвалися двоє незнайомців та, погрожуючи ножем, намагалися відібрати її майно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування крадіжка грабіжник злодій Новоград-Волинський  
Матеріали по темі