Події

​У Києві загинув далекобійник з Житомирської області: чоловіка затисло між колесом і причепом фури

10 July 2019, 10:46

9 липня на проспекті Перемоги у Києві далекобійника з Житомирської області придавило під час перевірки несправності фури: чоловік загинув на місці події.

Про це 9 липня повідомили Вартові еспресо у дописі на сторінці в соцмережі.

«У Києві, у Святошинському районі, на проспекті Перемоги сталася жахлива ДТП. Як вдалося дізнатися #ВартовимЕспресо, зі слів пасажира у їхній вантажівці виникла технічна несправність (заглючила система корекції висоти автомобіля). Водій фури вийшов і поліз під причіп. З невідомих причин причіп опустився саме в той момент, коли чоловік заглядав під нього і його голова опинилась між колесом і рамою причепа. В результаті голову просто розчавило. Пасажир одразу викликав швидку допомогу, рятувальників та поліцію. Чоловік (віком близько 40-45 років) помер миттєво, тому рятувальникам лишалося тільки підкласти упори під колеса вантажівки, підняти причіп і дістати тіло чоловіка. На місці працювали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, яка і має встановити причини даної трагедії. Відзначимо, що чоловік поспішав додому на Житомирщину, адже його онучці завтра виповнюється 1 рік», - йдеться у дописі Вартових еспресо.

У відділі комунікації поліції Києва журналісту Житомир.info підтвердили інформацію про те, що загиблим дійсно виявився житель Житомирської області, 1972 року народження. Попередньо подію кваліфікували, як нещасний випадок.

«Попередньо подія кваліфікована як нещасний випадок. Він їхав із попутником, коли відчув, що з автомобілем щось не так, зупинився, вийшов глянути. Довго не повертався. Коли попутник вийшов подивитися, чому його так довго нема, побачив, що чоловіка придавило. Загиблий із Житомирщини, 1972 року народження», - прокоментувала Житомир.info начальник відділу комунікації поліції Києва Оксана Блищик.

Як повідомляв Житомир.info в ніч на 9 липня 2019 на трасі Київ-Чоп у Макарівському районі Київщини сталася ДТП за участі легковика та конвойного автомобіля Житомирського загального відділу Військової служби правопорядку, у якому їхали 9 військових. У результаті аварії конвойний автомобіль перекинувся та загорівся: двоє військових з Житомира загинули, ще 7 отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП фура нещасний випадок  
Матеріали по темі