Місто

Замовник відхилив тендерну пропозицію «Фаворит ОПТ», яке на Перемоги в Житомирі хотіло зробити «Прозорий офіс»

11 July 2019, 12:45

9 липня тендерна комісія відхилила пропозицію ДП «Фаворит ОПТ» на реконструкцію адмінприміщення Богунської райради на вулиці Перемоги у Житомирі під «Прозорий офіс».

Протокол з відповідним рішенням опублікований на ресурсі ProZorro.

У цьому документі зазначено, що результатом розгляду тендерної пропозиції є відхилити пропозицію ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» з приведеною ціною 26 млн 537,6 тис. грн у зв’язку з тим, що вона не відповідає умовам тендерної документації. Нижче наведена аргументація рішення про відхилення пропозиції, яка складається з 4 основних пунктів: не вистачає 21 договору оренди техніки, яку планували залучити до робіт, відсутній гарантійний лист, деякі документи містять недостовірну інформацію. Крім того, замовник виявив ще декілька недоліків у документації, які відніс до формальних (несуттєвих) помилок.

Таким чином управління капітального будівництва 9 липня відхилило пропозицію компанії «Фаворит ОПТ» і наразі інший учасник торгів - ТОВ «Зодчество ЛТД» з приведеною ціною 28 млн 919,9 тис. грн очікує рішення тендерної комісії.

ТОВ «Зодчество ЛТД» - житомирська фірма, яка спеціалізується на організації будівництва будівель. Товариство зареєстроване у 2005 році. Керівник – Бобло Наталія Володимирівна, засновник та кінцевий бенефіциар – Кочережко Володимир Володимирович. У 2017-2018 роках ТОВ «Зодчество ЛТД» проводило реконструкцію житомирської гімназії №3, за що отримало відзнаку від мера Житомира.

Нагадаємо, тендер з очікуваною вартістю 38 млн 116,2 тис. грн на реконструкцію Богунської райради під створення там «Прозорого офісу» УКБ оголосило 20 травня. Аукціон, у якому взяли участь два учасники, відбувся 10 червня. Станом на 11 липня, тендерна комісія опрацьовує подану документацію та визначається з переможцем торгів.

Як повідомляв Житомир.info, перший «Прозорий офіс» у Житомирі планують відкрити на Польовій уже в вересні. А почали будувати «Прозорий офіс» на Польовій в адмінбудівлі Корольовської райради міста у листопаді 2018 року. Тоді тендер на 35 млн грн на реконструкцію будівлі виграло ТОВ «Зодчество ЛТД».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УКБ Прозорий офіс Фаворит тендер  
Матеріали по темі