Місто

На вулиці Перемоги у Житомирі шляховики готуються до капремонту дороги, хоча асфальт ще не знімають

11 July 2019, 17:25

Київська компанія «Автомагістраль» вже день, а то і два, як мала б розпочати капітальний ремонт майдану Короленка та вул. Перемоги у Житомирі. Принаймні саме такі терміни, 9-10 липня, озвучували на технічній нараді у міськраді. Чому на цих ділянках дороги досі не працює техніка й не вирізається асфальт, що заважає це зробити та коли, врешті, ремонтні роботи розпочнуться, запитуємо у радника мера Олександра Черняховича.


«Робота в принципі є. Роботи ведуться підготовчі, вони почали працювати з понеділка, отримали усі дозвільні документи, погодили схеми руху транспорту в ДАІ (патрульній поліції – ред.), отримали усі потрібні знаки. З сьогоднішнього дня вони виставлятимуть знаки і огороджуватимуть місце, де працюватимуть. З завтрашнього дня (12 липня – ред.) техніка виконуватиме роботи по демонтажу бордюрів. Заміни бордюрів не буде, будемо використовувати ті бордюри, які є – старі. Потім будуть фрезерувати асфальт, а потім вже капітальна заміна камер, люків і дороги. Поки що обмежувати рух взагалі ми не будемо, він буде ускладнений, в одну смугу. Можливо, рух перекриється на декілька днів, коли будемо асфальтувати саме покриття, і будемо це робити у вихідні дні, щоб не заважати мешканцям добиратися до роботи. Але треба потерпіти, щоб у нас була гарна дорога. Весь капітальний ремонт повинен бути закінчений до 1 жовтня», – роз’яснює радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

Також ремонтні роботи від завтра, 12 липня, продовжаться на Великій Бердичівській. За словами радника мера, там будуть замінювати трубопровід та зливну каналізацію.

Нагадаємо, 5 липня 2019 року в міській раді поінформували, що капітальний ремонт центральних вулиць у Житомирі київська «Автомагістраль» розпочне з дороги на вулиці Перемоги. Її відремонтують за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка - за 4 млн грн.

11 липня прес-служба ОДА повідомила, що у Житомирі стартував капітальний ремонт дороги по вулиці Велика Бердичівська, тож рух транспорту здійснюватиметься по двох смугах замість 4-х.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2019 року житомирські комунальники латали Вільський Шлях, проспект Миру, Київське шосе, вул. Ціолковського, вул. Космонавтів, а також ями вздовж трамвайних колій по вулиці Бориса Тена. За поточний ремонт 32 житомирських вулиць підрядникам збираються заплатити близько 15 млн грн.

Який вигляд мала дорога на Параджанова у Житомирі за два тижні до обіцяного завершення ремонту, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт вулиця Перемоги майдан Короленка  
Матеріали по темі