Події

Не вистачало на пляшку: молодик вдерся до будинку житомирянки і зірвав з неї сережки

12 July 2019, 09:26

У Житомирі молодий чоловік через вікно вдерся до будинку літньої жінки і зірвав з неї золоті сережки.

Про це 11 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

До Житомирського відділу поліції звернулась жителька обласного центру, яка повідомила, що є опікуном для одинокої 77-річної пенсіонерки. Підопічна бабуся пожалілась їй на незнайомого молодика, який через вікно потрапив до її будинку і відібрав золоті сережки.

«У ході першочергового з’ясування обставин розшуківці дізнались, що того дня до будинку бабусі прийшов знайомий молодий чоловік, а тоді у кімнату через відкрите вікно пробрався якийсь невідомий і зірвав з неї прикраси. Потому обидва втекли», – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

«У результаті вжитих заходів оперативники кримінальної поліції почергово встановили особи обох візитерів. Виявилось, того дня молодики познайомились і разом пиячили. Коли ж скінчились гроші, подалися шукати, де б їх роздобути. Поки один говорив зі знайомою бабусею в її ж оселі, його новий товариш силоміць відібрав у старенької цінності, за які згодом і виручив кошти», – інформують у поліції.

10 липня поліцейські розшукали 28-річного підозрюваного у пограбуванні літньої жінки. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Нині ж за вчинений злочин йому може загрожувати від 4 до 8 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 5 липня 2019 року до будинку 49-річної жительки міста Коростень Житомирської області увірвалися двоє незнайомців та, погрожуючи ножем, намагалися відібрати її майно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування розбій грабіж  
Матеріали по темі