Події

​На трасі Київ-Чоп у Житомирській області Hyundai влетів у вантажівку: пасажир загинув, водій у лікарні

12 July 2019, 20:07

12 липня на трасі Київ-Чоп у Коростишівському районі трапилась дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль в’їхав у вантажівку.

Про це Житомир.info повідомив читач Микола, який проїжджав повз місце аварії. За словами чоловіка, ДТП сталася перед Коростишівською об’їзною в напрямку Житомира. Легковий автомобіль сильно пошкоджений, працюють поліцейські. Також він розповів, що через аварію на трасі Київ-Чоп в напрямку Житомира утворилась кількакілометрова тягнучка.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області журналісту Житомир.info розповіли подробиці ДТП, зазначивши, що в ній постраждали люди.

«Близько 16.15 12 липня на 99 км автодороги Київ-Чоп поблизу села Новогородського сталася дорожньо-транспортна пригода. Попередньо, водій автомобіля Хюндай не впорався з керуванням та в’їхав у вантажівку, яка стояла припаркована на узбіччі. У результаті пасажир легковика загинув на місці пригоди, водій госпіталізований до лікарні. На даний час на місці події працюють патрульні, а також слідчо-оперативна група ГУ Нацполіції в Житомирській області. Встановлюються усі обставини та причини ДТП», - розповіла речник ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.


Як повідомляв Житомир.info, ввечері 10 липня 2019 року на Чуднівському мосту в Житомирі сталася ДТП: легковий автомобіль влетів у відбійник і збив електроопору. Згодом в поліції розповіли, що водія ВАЗ госпіталізували до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Чоп загиблий  
Матеріали по темі