Місто

​У житомирському гідропарку стартував турнір із плавання на відкритій воді TETERIV OPEN

13 July 2019, 16:13

13 липня в Житомирі стартував турнір з плавання на відкритій воді TETERIV OPEN. В перший день змагань свої сили на 5-кілометровій дистанції випробовували більш досвідчені плавці.

«Сьогодні розпочались четверті міжнародні змагання з плавання на відкритій воді TETERIV OPEN. Сьогодні день непростих запливів, стартують естафети на 5 кілометрів і одиночні запливи на 5 кілометрів, тому сьогодні участь беруть більш підготовлені спортсмени різних вікових категорій. Ми зможемо за них сьогодні повболівати і поспостерігати. А завтра будуть більш масові запливи: будуть дитячі дистанції, більш коротші і ми запрошуємо всіх бажаючих долучитись. Всі можуть зареєструватись в наметі реєстрації, спробувати взяти участь в міжнародному турнірі і позмагатись із майстрами спорту і олімпійськими чемпіонами», - розповідає начальник управління сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Водними видами спорту і плаванням захоплюється багато житомирян. Організатори змагань очікують велику кількість охочих випробувати свої сили в категорії «аматори».


Як повідомляв Житомир.info,14 липня 2018 року стартував третій турнір з плавання на відкритій воді TETERIV OPEN. У перший день змагань відбулася естафета-мікс та 5-кілометровий заплив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: TETERIV OPEN плавання заплив змагання гідропарк  
Матеріали по темі