Події

​На Покровській у Житомирі п’яний водій спробував відкупитися від патрульних тисячею гривень

15 July 2019, 09:36

Уночі на Покровській у Житомирі п’яний водій спробував відкупитися від патрульних, які зупинили Chevrolet Aveo, що рухалось з вимкненими фарами.

Про це 13 липня на сторінці у соцмережі повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Водія, що керував автомобілем напідпитку та намагався відкупитись від відповідальності — затримано патрульними. 12 липня, о 23 годині 15 хвилин, під час патрулювання вулиці Покровська, поліцейські помітили автомобіль Chevrolet Aveo, водій якого рухався у темну пору доби з вимкненим світлом фар. Патрульні зупинили водія та під час перевірки документів виявили у громадянина ознаки алкогольного сп'яніння», - йдеться у повідомленні.

З метою уникнення адміністративної відповідальності за статтею 130 КУпАП (керування ТЗ в стані алкогольного сп'яніння) водій автомобіля запропонував патрульним неправомірну вигоду у розмірі 1000 гривень.

«Патрульні поліцейські затримали правопорушника та викликали на місце події слідчих. Нагадуємо, пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі є злочином», - повідомили патрульні.

Нагадаємо, за півтора місяця Корольовський райсуд Житомира покарав п’яних водіїв на 250 тис. грн штрафів.

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня 2019 року у Старому Любарі п’яний водій пропонував поліцейському тисячу гривень, аби «зам’яти справу» з порушенням ПДР.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний поліція п'яний алкоголь ПДР хабар  
Матеріали по темі