Влада

У Житомирській міськраді засідає наглядова рада ТТУ, на якій аналізують фінансові показники підприємства

15 July 2019, 12:18

15 липня у прес-центрі міської ради розпочалося засідання наглядової ради комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

Про це з місця події повідомляє кореспондент Житомир.info.

Проводить засідання голова наглядової ради, депутат міськради Владислав Пучич. У залі – начальник ЖТТУ Євгеній Демчик, «транспортний» заступник міського голови Дмитро Ткачук, начальник КП «Житомиртранспорт» Іван Фурлет, директор КП «КАТП-0628» Сергій Колесник, депутатка міськради Любов Цимбалюк, секретарка міськради Наталія Чиж, представники громадськості та масмедіа.

За даними міськради, у порядку денному засідання - три питання та «Різне»:

  1. Розгляд результатів виконання доручення Наглядової ради щодо надання інформації.
  2. Розгляд виконання угоди про надання послуг з перевезення між управлінням транспорту та ТТУ.
  3. Розгляд фінансово-господарської діяльності підприємства.
  4. Різне.

13 липня 2019 Євгеній Демчик виклав у соцмережі довгий пост про те, що його намагаються змусити підписати «фіктивний» договір з «Житомиртранспортом» щодо валідаторів, а його підприємство – знищити.

Нагадаємо, в березні 2019 ЖТТУ перевіряв контрольно-аналітичний відділ Житомирської міської ради, результатом перевірки могло бути звільнення Демчика з посади.

Подробиці дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, ексзаступник мера Житомира Євгеній Демчик став начальником ТТУ з 10 вересня 2018 року. 30 жовтня новий начальник трамвайно-тролейбусного управління вперше після призначення на посаду поспілкувався із журналістами та провів екскурсію підприємством. 1 листопада 2018 директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет публічно звинуватив нового керівника ТТУ в блокуванні закупівлі додаткових валідаторів для запровадження «Картки житомирянина». Той у відповідь виклав своє бачення ситуації і нагадав про кримінальне провадження щодо закупівлі валідаторів. Мер цей публічний конфлікт прокоментував так: «Якщо я зрозумію, що керівник ТТУ не готовий до впровадження електронного білету, то тоді будемо приймати кардинальне рішення».

В лютому 2019 Євгеній Демчик отримав догану від мера Житомира, а в травні 2019 – другу та готувався до суду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Демчик ТТУ наглядова рада  
Матеріали по темі