Влада

Лукашенко відреагував на запрошення президента Зеленського приїхати до Житомира

15 July 2019, 13:22

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв запрошення українського колеги Володимира Зеленського відвідати Житомир.

Про це повідомив посол Білорусі в Україні Ігор Сокол, - передає УНН з посиланням на білоруське телеграфне агентство «Новости Беларуси».

«Ми отримали низку позитивних сигналів і від обраного Президента України. Як ви знаєте, Володимир Зеленський запросив Олександра Лукашенка на Форум регіонів у Житомирі. Наш Президент підтвердив свою участь. Це стане одним з найважливіших заходів у двосторонніх відносинах», - повідомив посол Білорусі на щорічному семінарі керівників дипломатичних представництв і консульських установ.

Як зазначає білоруське видання, при підготовці до форуму в Україні вже сформовано склад республіканського оргкомітету.

UNN також нагадує, що 2 липня 2019 року Президент України Володимир Зеленський запросив президента Білорусі Олександра Лукашенка на II Форум регіонів України та Білорусі, який відбудеться в Житомирі.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року тодішній президент України Петро Порошенко заявив, що Другий Форум регіонів України та Республіки Білорусь пройде в Житомирі, у місті, до якого має відношення віце-премєр-міністр України Геннадій Зубко.

Як повідомляв Житомир.info, 26 березня 2019 року голова Житомирської облради Володимир Ширма та ексголова ОДА Ігор Гундич зустрілися з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Білорусь в Україні Ігорем Соколом, щоб обговорити організаційні моменти для проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у місті Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: посол Білорусь Лукашенко Сокол форум  
Матеріали по темі