Місто

Для Житомира за 440 тис. грн придбають вуличний туалет у фірми, яка робить таблички та рекламоносії

16 July 2019, 17:55

Для Житомира з третьої спроби закуплять стаціонарний громадський туалет, підключений до води та каналізації.

Два літніх тендери на закупівлю вбиральні не відбулися через участь менш як двох учасників, тож замовник - КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» міської ради – має повне право обрати постачальника і укласти з ним прямий договір, - пояснив Житомир.info 16 липня начальник КП Юрій Юзвинський.

«Дві закупівлі не відбулися, не вистачило учасників. Зараз будемо застосовувати договірну процедуру з учасником, який надав пропозицію в червневому тендері. Це товариство з обмеженою відповідальністю «Лука Галамар» з пропозицією 440 тис. грн за туалет», - пояснив Юрій Юзвинський.

Нагадаємо, на придбання та розміщення громадського туалету, який збираються встановити біля «дошки пошани» на Новому бульварі, у квітні 2019 року виділили 450 тис. грн. Тоді керівник інспекції з благоустрою висловлював надію, що, купуючи через Prozorro, підприємству вдасться зекономити кошти, як при минулорічній закупівлі трьох вуличних туалетів.

Фірма «Лука Галамар» зареєстрована в Житомирі чотири роки тому. Її засновником і керівником є Столяров Олексій Миколайович. Основним видом діяльності ТОВ є «виробництво інших виробів з пластмас», а саме - виробництво електроосвітлювального устаткування, офісних машин і устаткування (крім комп'ютерів), а також виготовлення меблів для офісів і підприємств торгівлі. За іншими даними, компанія «Лука Галамар» - це український виробник рекламоносіїв і нестандартних конструкцій.

Повний тезка керівника є також засновником та бенефеціарним власником ще одного ТОВ і трьох приватних підприємств у Житомирі.

У 2015 році Олексій Столяров як директор компанії «АРТ Дизайн» презентував бренд-бук Житомира, покликаний покласти край «безконтрольному розміщенню вивісок та зовнішньої реклами», через які місто порівнювали з «клаптиковою ковдрою».

Нагадаємо, в листопаді 2016 року за виготовлення 486 табличок житомирське ТОВ «Лука Галамар» отримало 104 тис. 550 грн, а в грудні 2018 не змогло виграти аналогічний тендер, поступившись київській фірмі – ТОВ «Євро Знак».

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2018 року на вулиці Кочерги в Житомирі встановили громадський туалет. Про стан та режим роботи громадських туалетів у житомирських парках влітку 2019 читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лука галамар туалет табличка інспекція Юзвинський  
Матеріали по темі