Події

Поблизу Житомира патрульні зупинили водія за порушення ПДР, а затримали через хабар

17 July 2019, 13:49

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області патрульні зупинили автомобіль за перевищення швидкості, водій же спробував уникнути відповідальності та запропонував відкупне.

Про це 17 липня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«16 липня, о 22 годині 50 хвилин, під час патрулювання на 163 км автодороги Київ – Чоп, за порушення правил дорожнього руху, а саме перевищення швидкості на 35 кілометрів на годину, патрульні поліцейські зупинили транспортний засіб Mercedes. Під час спілкування з інспекторами патрульної поліції, водій з метою уникнення адміністративної відповідальності запропонував поліцейським неправомірну вигоду», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що автівку зупинили на трасі у селі Болярка Житомирського району. А запропонував водій патрульним відкупне сумою 100 грн.

Водія затримали. На місце події патрульні викликали слідчих.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 12 липня 2019 року на вулиці Покровській у Житомирі п’яний водій Chevrolet Aveo, який їхав з вимкненими фарами, спробував відкупитися від патрульних та запропонував їм тисячу гривень.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульний  
Матеріали по темі