Події

​Молодик з Житомирської області вкрав 13 тис. грн у киянки, в якої знімав кімнату: гроші вислав мамі

17 July 2019, 15:43

Слідчі київської поліції оголосили про підозру 25-річному жителю Житомирської області, котрий вкрав гроші у жінки, яка здавала йому кімнату. Правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це 17 липня повідомила пресслужба поліції Києва.

«Подія трапилася на вулиці Ружинській у Шевченківському районі Києва. Близько 19-ї години вечора 16 липня до чергової частини управління поліції звернулася жінка та повідомила, що виявила крадіжку грошей із квартири. За адресою негайно прибула слідчо-оперативна група для з’ясування всіх обставин інциденту. Правоохоронці опитали заявницю та провели огляд місця події», - йдеться у повідомленні.

Потерпіла розповіла поліцейським, що вона здає в оренду кімнату у власній квартирі. Коли вона прийшла додому з роботи, виявила відсутність 13 000 гривень. У крадіжці жінка запідозрила квартиранта.

Як розповів заступник начальника відділення №3 Шевченківського управління поліції Сергій Андруша, правоохоронці встановили підозрюваного у вчиненні злочину:

«Злодієм дійсно виявився квартирант - 25-річний мешканець Житомирської області. Раніше у поле зору правоохоронців він не потрапляв. За його словами, частину викрадених грошей він витратив на покупку гаджета, частину надіслав мамі, а решту залишив собі», - розповів Сергій Андруша.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2019 року 33-річний чоловік поцупив гроші та банківські картки у медпрацівників житомирської лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій Київ квартирант  
Матеріали по темі