Місто

Департамент освіти шукає шістьох педагогів у Третій інклюзивний центр у Житомирі

17 July 2019, 17:29

Комунальна установа «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради, де нещодавно обрали директора, оголошує конкурс на призначення педагогічних працівників закладу.

Про це 15 липня повідомив сайт департаменту освіти Житомирської міськради.

Установі потрібні:

  • вчитель-логопед
  • вчитель-реабілітолог
  • вчитель-дефектолог (олігофренопедагог)
  • вчитель-дефектолог (тифлопедагог)
  • вчитель-дефектолог (сурдопедагог)
  • практичний психолог.

Комунальна установа «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради розташована за адресою: вулиця Кибальчича, 7 у Житомирі.

За даними департаменту, на посаду педагогічних працівників призначаються особи, які є громадянами України, мають вищу освіту за спеціальність «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», «Лікувальна фізкультура» за спеціалізацією: логопед, сурдопедагог, олігофренопедагог, тифлопедагог, а також практичний психолог, вчитель лікувальної фізкультури, не нижче ступеня магістра (спеціаліста), стаж роботи за фахом відповідно до вимог Статуту ІРЦ, а також фізичний і психічний стан яких не перешкоджає виконанню професійних обов’язків. Оплата згідно з наказом Міносвіти від 26 вересня 2005 року «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» зі змінами та доповненнями від 30 серпня 2002 року.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають кабінету №9 департаменту освіти ряд документів, детальніше на сайті департаменту. Документи приймаються конкурсною комісією протягом 30 днів з дня оприлюднення оголошення.

Відбір переможця здійснюється за результатами письмового кваліфікаційного іспиту на перевірку знань законодавства України у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, знань з основної діяльності інклюзивно-ресурсного центру, знання основ спеціальної педагогіки та співбесіди, яка буде проводитись у вигляді структурованого інтерв’ю.

Місце проведення - департамент освіти Житомирської міської ради.

За додатковою інформацією про проведення конкурсу звертатися до директора Третього інклюзивно-ресурсного центру Самолюк Катерини Василівни.

Нагадаємо, у квітні 2019 року Катерина Самолюк обійшла двох конкуренток в боротьбі за крісло керівника Третього ІРЦ і була призначена його директором.

«Комунальна установа «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради створена для забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі, в професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження. Керівництво діяльністю Третього інклюзивно-ресурсного центру здійснює директор, який призначається на посаду строком на 3 роки на конкурсній основі», - інформувала тоді міськрада.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2018 обрали директорів двох ІРЦ: Колос Тетяну та Аллу Шовтюк. Третього директора не знайшли: конкурс не відбувся у зв’язку з тим, що єдина кандидатка мала кваліфікацію вихователя та вчителя початкових класів, що не відповідає вимогам конкурсу.

На початку 2019 року комісія не змогла відмовити жодній з 7 вчительок, які виявили бажання працювати в Другому інклюзивному центрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ІРЦ інклюзивний центр інклюзія  
Матеріали по темі