Події

​Правоохоронцю, який побив людину в спортшколі райцентру в Житомирській області, загрожує до 10 років в'язниці

18 July 2019, 11:44

Співробітника Нацполіції Київщини судитимуть за побиття громадянина, яке сталося у жовтні минулого року.

Про це 18 липня повідомляє пресслужба територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому.

«Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в м. Хмельницькому, завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою співробітника Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції в Київській області у завданні громадянину умисних тяжких тілесних ушкоджень», - йдеться у повідомленні ДБР.

Слідством встановлено, що 12 жовтня 2018 року у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи в смт Попільня Житомирської області виник конфлікт, у ході якого правоохоронець завдав декілька ударів громадянину. У наслідок цього потерпілий отримав тяжке тілесне ушкодження голови.

За повідомленням пресслужби ДБР, матеріали кримінального провадження скеровано до суду з обвинувальним актом. Кваліфікація: умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України). У разі доведення вини правоохоронцю загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про інцидент, що мав місце у попільнянській спортшколі в жовтні 2018 року. Тоді ж було розпочате кримінальне провадження за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Про суть конфлікту, що виник між чоловіками, не повідомляють.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області винесли вирок ексміліціонерам, які 4 роки тому «вибили» зізнання у невинуватого чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДБР побиття бійка Попільня  
Матеріали по темі