Політика

Ігор Ходак обговорив подальший шлях розвитку медичної реформи з колективом Житомирської ЦРЛ

18 July 2019, 12:36

Кандидат у народні депутати Ігор Ходак провів зустріч з медиками у Житомирській районній лікарні.

Під час робочої зустрічі з колективом Житомирської районної лікарні кандидат у народні депутати, депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак розповів про свою передвиборчу програму та з якою метою балотується до Верховної ради України, а також обговорив актуальні питання, що турбують на сьогодні лікарів. Сере них – подальший шлях розвитку медичної реформи, рівень заробітних плат медиків, матеріально-технічне оснащення лікарських установ.

Варто відзначити, що саме у Житомирську районну лікарню цього року придбали третій в області комп’ютерний томограф, що стало результатом спільних зусиль обласної та районної влади, об’єднаних територіальних громад, благодійників і бізнесу.

Одним з меценатів виступило підприємство «Вівад 09», засновником і генеральним директором якого є Ігор Ходак. На придбання дороговартісного обладнання для лікарні компанія виділила 100 тисяч гривень.

У знак вдячності головний лікар Житомирської центральної районної лікарні Тарас Собко під час зустрічі вручив благодійнику подяку за цей внесок.

Прес-служба кандидата у народні депутати Ігоря Ходака

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ходак кандидат вибори  
Матеріали по темі