Події

Поліція встановила особу загиблої пасажирки ВАЗа, який у Малині наїхав на дрова та влетів у стовп

18 July 2019, 13:52

Поліцейські міста Малин Житомирської області встановили особу загиблої пасажирки автомобіля ВАЗ, який вранці 17 липня наїхав на дрова та зіткнувся з бетонною електроопором. Виявилося, що загибла – місцева жителька.

Про це 18 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Жінка, яка перебувала в автомобілі у якості пасажирки, померла у лікарні, куди її доставили із травмами. Нині встановлено, що загиблою є 30-річна жителька м. Малина», – йдеться у повідомленні.

Водія, 34-річного жителя Малинського району, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. У нього відібрано зразки крові для аналізу на вміст алкоголю.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках досудового розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, близько 5.30 17 липня 2019 року на вул. Шевченка у місті Малин Житомирської області автомобіль ВАЗ скоїв наїзд на дрова, що лежали на узбіччі, унаслідок чого втратив керування та зіткнувся з бетонною електроопорою, розташованою біля паркану приватного домогосподарства. Пасажирка померла в реанімації. Поліція встановлювала особу загиблої.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ВАЗ Малин  
Матеріали по темі