Влада

Начальник ТТУ виклав свою версію подій щодо непідписаної грантової угоди з ЄБРР та покликав мера Житомира на поліграф

19 July 2019, 17:47

Начальник комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Євгеній Демчик виклав свою версію подій щодо зірваного підписання грантової угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку на суму 2 млн євро.

Допис, в якому Демчик звинуватив мера Житомира у брехні, розміщений 19 липня після 17:00 на його сторінці у Facebook.

«Я не собираюсь оправдываться перед тупыми ублюдками, которые уже несколько дней обливают дерьмом не только меня, а и всё предприятие. Я хочу объяснить ситуацию тем, кому не безразлична судьба нашего города. О подписании сегодня договора ТТУ уведомили за полчаса до его подписания. Я в это время проходил медицинское обследование и первое, что я сделал набрал мэра Сухомлина. Сказал ему о том, что вместо меня на подписание поехал мой заместитель, который имеет право подписи, но если необходимо моё присутствие, то я готов приехать. Сухомлин ответил, что проблем нет и что подписание можно и перенести на неделю. Это было именно так! И теперь я требую у Сухомлина не только публичных извинений во всех его лживых обвинений по якобы завышенным ценам на покупку запчастей, топлива и шин, а и прохождения ПОЛИГРАФА на предмет того, кто у нас в городе больше думает о наживе, а меньше о людях и кто именно сорвал подписание договора. Я открыто обвиняю Сухомлина и его холуёв, которые накинулись на меня и моё предприятие, в наглой и циничной лжи», - пише керівник ТТУ.

Далі він перейшов до відвертих образ мера Сергія Сухомлина.


Скріншот з допису Євгенія Демчика

Нагадаємо, 19 липня після 14:00 мер Житомира на своїй сторінці у Facebook заявив, що «через раптову хворобу директора ТТУ» довелося відкласти підписання угоди з ЄБРР щодо отримання 2 млн євро грантових коштів.

Як повідомляв Житомир.info, Євгеній Демчик керує ТТУ з 10 вересня 2018 року. 30 жовтня новий начальник трамвайно-тролейбусного управління вперше після призначення на посаду поспілкувався із журналістами та провів екскурсію підприємством. В лютому 2019 Євгеній Демчик отримав догану від мера Житомира, а в травні 2019 – другу догану. Зараз Корольовський районний суд розглядає два позови Євгенія Демчика до мера Житомира Сергія Сухомлина та Житомирської міської ради про визнання протиправними та скасування розпоряджень щодо дисциплінарного стягнення.

15 липня 2019 року в прес-центрі міської ради відбулося засідання наглядової ради комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», члени якого проголосувала за доручення контрольно-аналітичному відділу провести перевірку в ТТУ. 17 липня в ТТУ сталася суперечка між керівництвом підприємства та аудиторами міської ради, які прийшли перевіряти документацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ Демчик Сухомлин ЄБРР грант  
Матеріали по темі