Події

​На коростишівській об’їзній зіткнулися легковики, водія Volkswagen шпиталізували

19 July 2019, 19:14

19 липня близько 17 години на трасі Київ-Чоп у Житомирській області, на коростишівській об’їзній, зіштовхнулися легковики.

Про це Житомир.info розповів водій Віталій, який проїжджав повз. Він надіслав фото, на яких в автомобіля Volkswagen пом’ятий зад, а в другого учасника пригоди – передня частина. На двигуні та деталях була біла піна.

Інший водій надіслав знімки з місця пригоди, на одному з яких до автомобіля «швидкої» несуть чоловіка.

В управлінні патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли, що виклик про автопригоду надійшов о 16.42: спершу як про ДТП без потерпілих, затим – із потерпілими.

«Зіштовхнулися автомобілі Volkswagen та Volvo, водія Volkswagen забрала на обстеження «швидка допомога». Працівники патрульної поліції забезпечують охорону місця події та з’ясовують обставини», - розповіла речник УПП області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня 2019 у Коростишівському районі стояла ВАЗівка, побита «в хлам», а неподалік - Toyota.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2019 року, під час ожеледиці, на коростишівській об’їзній зіштовхнулися близько 10 машин, а 18 червня 2019 на цій же ділянці вантажівка в’їхала у мікроавтобус і перекинулась.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія коростишівська об'їзна  
Матеріали по темі