Події

​Опівночі на сільській дорозі поблизу Житомира ВАЗ збив двох 16-річних хлопців

21 July 2019, 16:30

У селі Ліщин Житомирського району двоє підлітків, перебігаючи дорогу, потрапили під колеса автомобіля.

Про це 21 липня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«У ніч з 20 на 21 липня двоє пішоходів травмувались у с. Ліщин Житомирського району в результаті наїзду автомобіля ВАЗ-2106. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько півночі на околиці села», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, 24-річний водій транспортного засобу, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на парубків, які раптово з’явились на проїжджій частині дороги у темну пору доби. Унаслідок ДТП обидва хлопці отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікарні. Як з’ясувалось згодом, обидва є жителями сусіднього села, 2003 року народження.

«Наразі правопорушення внесене до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Водієві може загрожувати покарання від штрафу до обмеження волі строком до 3 років. Триває встановлення усіх обставин події», - йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, 18 липня у Бердичеві юнак на скутері наїхав на 8-річну велосипедистку, яка везла товариша. Діти потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня на трасі Київ-Чоп в Коростишівському районі колесовідбійник зупинив Hyundai, у якому їхало подружжя: в результаті ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження, люди – не постраждали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП травма пішохід підліток  
Матеріали по темі