Політика

​ДВК у Житомирі розпочали підрахунок голосів. Пряме включення з виборчої дільниці на Михайлівській

21 July 2019, 21:47

О 20.00 21 липня у Житомирі закрились усі виборчі дільниці. Територіальні виборчі комісії приступили до «гасіння» невикористаних бюлетенів, розпломбували скриньки для голосування і розпочали підрахунок голосів.

Житомир.info веде пряму трансляцію з дільниці №181417, що розташована у фоє Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на вулиці Михайлівській, 15.

Нагадаємо, за даними національного екзитполу до Верховної ради проходять п’ять партій: «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Голос».

Як повідомляв Житомир.info, 21 липня відбулися вибори до Верховної ради України. Всього в Житомирській області 1450 виборчих дільниць.

Станом на 18.00 поліція повідомляла, що перевіряє 31 повідомлення про можливі порушення у день виборів на дільницях Житомирської області. О 20.00 таких повідомлень було уже 39: найбільше в Житомирі та Коростені.

Як вранці 21 липня голосували на виборчих дільницях Житомира дивіться у сюжеті з дільниці в гуртожитку Житомирського національного агроекологічного університету та у фоторепортажі з фоє музичного училища.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори голосування бюлетені  
Матеріали по темі