Політика

Житомирська ОВК за день голосування скарг не отримувала і з 22:30 приймає протоколи дільничних комісій

22 July 2019, 00:48

Ввечері 21 липня Житомирська окружна виборча комісія №62 почала приймати перші протоколи із дільничних виборчих комісій.

За словами члена ОВК Юрія Павлюка, першими свої протоколи надали спецдільниці.


«В 22:30 прибула перша спеціальна виборча дільниця. На цей час ми прийняли вже дві виборчих дільничних комісій, обидві - спеціальні. Система прийняла інформацію, зауважень немає, а уточнення ніхто нікого, слава богу, не відправив. Всі дільниці сьогодні відкрились відповідно до графіка, тобто, о восьмій годині. Одна дільниця відкрилась, але, на жаль, роботу вона почала через 30 хвилин, в зв’язку із затримкою голови комісії, але це ніяким чином не вплинуло на хід голосування. Тим більше – це спеціальна дільниця в приміщенні онкодиспансеру, виборці там в цю пору ще не могли фізично взяти участь у голосуванні. За весь день ні одної скарги ОВК №62 не отримала ані від виборців, ані від суб’єктів виборчого процесу», - розповів Юрій Павлюк.

Нагадаємо, близько 23:00 Центральна виборча комісія почала оприлюднювати перші результати голосування на округах у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, за даними національного екзитполу до Верховної ради проходять п’ять партій: «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Голос».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ОВК протокол  
Матеріали по темі