Події

У річці Кам’янка в Житомирській області втопився підліток

22 July 2019, 10:12

У Малинському районі Житомирської області в річці втопилася дитина.

Про це у коментарі Житомир.info 22 липня повідомила керівник сектору зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України в Житомирській області Оксана Ковальчук.

«21 липня внаслідок необережного поводження на річці Кам’янка загинув хлопець, 2005 року народження, житель села Скурати Малинського району», – поінформувала Оксана Ковальчук.

В управлінні ДСНС також розповіли подробиці подій того трагічного дня.

Як повідали у пресслужбі, зі слів Скуратівського сільського голови, 21 липня біля річки відпочивав гурт дітей. А коли вдень люди йшли до місцевої ДВК, аби проголосувати, звернули увагу на велосипед, який стояв неподалік водойми, біля двоколісника були речі. Однак особливого значення побаченому перехожі не надали. Через деякий проміжок часу, приблизно через годину, ці ж люди поверталися з дільниці додому та побачили ту ж картину: велосипед і чиїсь речі біля нього. Тоді селяни забили на сполох та кинулися до річки. З неї місцеві жителі, пірнаючи, дістали вже неживого хлопця.

Пресслужба ГУНП у Житомирській області 22 липня повідомила, що повідомлення про подію надійшло до Малинського відділення поліції близько о 18.35. Під час огляду тіла 14-річного загиблого слідів насильницької смерті фахівці не виявили. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти. Усі обставини перевіряють працівники поліції.

Нагадаємо, 25 червня 2019 року у селі Ярунь Новоград-Волинського району Житомирської області втопилася жінка.

Як повідомляв Житомир.info, 24 червня 2019 року в селі Продубіївка Коростишівського району Житомирської області внаслідок необережного поводження на воді загинула місцева жителька, 1933 року народження. У цей же день у річці Смолка в Новограді-Волинському втопився юнак, 2002 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: утопленик потопельник Малинський район Кам’янка Скурати  
Матеріали по темі