Політика

Виборчу документацію однієї з ОВК Житомирської області до Центрвиборчкому планують доправити вертольотом, - ОПОРА

22 July 2019, 21:33

Виборчу документацію та бюлетені з Коростенського округу №64 до Центральної виборчої комісії планують доставити вертольотом.

Про це ввечері 22 липня повідомили на своїй Facebook-сторінці представники громадянської мережі ОПОРА у Житомирській області.

«У 64 ВО (м. Коростень) виборчу документацію та бюлетені від ОВК до ЦВК планують доставляти вертольотом», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 22 липня до поліції надійшло повідомлення, що у місті Коростень існує загроза перешкоджанню роботи окружної виборчої комісії ОВО №64. До окружної комісії були скеровані спецпідрозділи, а центральний апарат Національної поліції виділив черговий гелікоптер з правоохоронцями, який приземлився в райцентрі на стадіоні. За інформацією, отриманою ввечері з ГУНП, правоохоронці вже полетіли назад.

Станом на 21:30 на сайті ЦВК є інформація за результатами даних 97,31% протоколів з Коростенського округу №64: лідирує самовисуванець, нардеп Верховної ради VІІІ скликання Володимир Арешонков, на другому місці кандидат віл «Слуги народу» Сігачов, третій – нардеп Верховної ради VІІІ скликання Сергій Пашинський. Розрив між лідерами – 805 голосів.


Як повідомляв Житомир.info, в день голосування 21 липня 2019 року кандидат в нардепи по Коростенському виборчому окрузі №64 від партії «Слуга народу» Вячеслав Сігачов написав заяву до поліції з повідомлення про «фейк» що він нібито зняв свою кандидатуру на користь Арешонкова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори округ 64 ОПОРА  
Матеріали по темі