Влада

Мер Житомира звільнив директора «Житомирміськгазу»

23 July 2019, 15:25

Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив директора КП «Житомирміськгаз» Володимира Левицького.

Відповідне розпорядження міського голови від 22 липня 2019 року опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«Звільнити 2 серпня 2019 року Левицького Володимира Олександровича, директора комунального підприємства «Житомирміськгаз» Житомирської міської ради із займаної посади у зв’язку із закінченням терміну дії контракту, пункт 2 статті 36 Кодексу законів про працю України, та припинити з ним контракт», - йдеться в розпорядження мера.

У декларації Володимира Левицького за 2018 рік зазначено, що за минулий рік на посаді директора КП «Житомирміськгаз» він отримав 165,6 тис. грн заробітної плати, а також 71,4 тис. грн пенсії.

Нагадаємо, Володимир Левицький був призначений на посаду директора КП «Житомирміськгаз» з 1 серпня 2016 року. Тоді він розповідав, що фактично почав зі створення підприємства, адже рішення про створення КП «Житомирміськгаз» було прийняте міською радою ще у 2012 році, однак його так і не було створено до 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 19 липня 2016 мер Сергій Сухомлин говорив про необхідність розірвати монополію регіональної газової компанії «Житомиргаз». На сесії міської ради 21 липня 2016 Сухомлин наголошував, що КП «Житомирміськгаз» треба зареєструвати і передати йому на баланс всі газові мережі на території міста.

У 2017 році КП «Житомирміськгаз» стягнуло з переможця тендеру майже 3 млн грн штрафних санкцій за непоставку газу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Левицький Житомирміськгаз  
Матеріали по темі