Події

З Чуднівського мосту в Житомирі впав чоловік

23 July 2019, 15:59

23 липня з Чуднівського мосту в Житомирі впав чоловік. На момент приїзду рятувальників він лежав на березі річки Кам’янка та був при свідомості.

Про це 23 липня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«23 липня об 11:55 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Житомирі чоловік впав з Чуднівського мосту, необхідна допомога рятувальників. На місце події виїхали фахівці аварійно-рятувальної частини спеціального призначення», - йдеться у повідомленні.

Зі слів очевидців, які проїжджали повз на автівці, чоловік сидів на перилах та, піднявши руки догори, впав униз. Вони одразу побігли подивитися, що з ним. Постраждалий лежав на березі річки, був при свідомості. Небайдужі громадяни викликали медиків та рятувальників.

Обережно поклавши постраждалого на ноші, фахівці ДСНС транспортували його до автомобіля екстреної медичної допомоги. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info повідомили, що виклик про подію надійшов від медиків. На місце події виїжджав екіпаж патрульної поліції. На момент госпіталізації чоловік був живий.

Як повідомляв Житомир.info, 26 березня 2019 року з пішохідного мосту в Житомирі впав 17-річний хлопець, який пересувався по металевій конструкції мосту. Юнак отримав важкі травми.

9 січня 2019 з Бердичівського мосту у крижану річку стрибнув чоловік, який свій вчинок пояснив загартовуванням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: падіння міст рятувальник ДСНС  
Матеріали по темі