Політика

​У під’їздах житомирських багатоповерхівок замінять вікна та двері, - Борислав Розенблат

24 July 2019, 16:49

У Житомирі реалізують проєкт енергоефективності, який ініціював народний депутат України Борислав Розенблат.

Зокрема, 24 липня на позачерговій сесії Житомирської міської ради розглянули питання про прийняття державної субвенції та міським бюджетом було виділено кошти в сумі 4 млн грн на заміну вікон та дверей в місцях загального користування у багатоповерхівках

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Борислав Розенблат.

«Житомир разом! Сьогодні, на позачерговій сесії міської ради, завдяки спільним зусиллям голів ОСББ, депутатів міської ради, 27 багатоповерхівок нашого міста почнуть заходи з енергоефективності - заміни вікон та дверей в місцях загального користування. Вважаю, це реальний крок до зменшення вартості послуг ЖКГ. Дякую за спільну роботу», - написав Борислав Розенблат.

Відомо, що 4 млн грн витратять на заходи з енергоефективності та енергозбереження за наступними адресами: вул. Михайла Грушевського, 80, вул. Івана Огієнка, 1/34, вул. Князів Острозьких, 131, вул. Домбровського, 45, вул. Корольова, 44а, вул. Київська, 94, вул. Леха Качинського, 20 а, вул. Леха Качинського, 5/1, вул. І. Мазепи, 88, вул. Вітрука, 33, вул. Святослава Ріхтера, 30, пров. Тютюновий, 1, вул. Короленко, 4а, вул. Лермонтовська, 20, вул. Рильського, 7, вул. Київська, 70, вул. Лесі Українки, 44, вул. Київська, 102, вул. Степана Бандери, 9, вул. Небесної Сотні, 41, вул. М. Грушевського, 105а, проспект Незалежності,174, вул. Лесі Українки, 38, вул. Любарська, 4, вул. Вітрука, 10, вул. Малікова, 16, вул. Бориса Тена, 104.

Нагадаємо, що на проєкт енергоефективності, який започаткував народний депутат Борислав Розенблат, у червні Кабмін виділив понад два мільйони гривень. Ці кошти витратять на заміну вікон та дверей у 14 житлових будинках Житомира.

Пресслужба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат вікна субвенція  
Матеріали по темі