Влада

​Мер Житомира знову скликає сесію, аби розглянути питання по «Епіцентру», яке не прийняли день тому

25 July 2019, 17:14

26 липня депутати Житомирської міської ради вдруге за тиждень зберуться на позачергове засідання сесії. На порядку денному єдине питання – дозвіл на розробку проєкту землеустрою ПАТ «Нова лінія», для прийняття якого 24 липня не вистачило голосів.

Про скликання 51-ї позачергової сесії Житомирської міської ради йдеться у розпорядженні мера Сергія Сухомлина від 25 липня 2019 року, опублікованому на сайті міської ради.

«Відповідно до ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати п’ятдесят першу (позачергову) сесію Житомирської міської ради сьомого скликання 26 липня 2019 року о 08:00 годині в залі засідань міської ради. На розгляд ради внести питання: 1. Про надання юридичній особі дозволу на розроблення проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Доповідач: Блажиєвський Ігор Йосипович - директор департаменту містобудування та земельних відносин міської ради», - йдеться у розпорядженні мера.

Нагадаємо, ПАТ «Нова лінія», яке входить до групи «Епіцентр», хотіло отримати дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,54 га за адресою Київське шосе, 4/2 у Житомирі. На цій земельній ділянці збираються побудувати торговий центр площею 18 тис. кв. м. Дане питання розглядали на позачерговій сесії Житомирської міської ради 24 липня, але для прийняття рішення не вистачило голосів.

Виступи і демарші житомирських депутатів під час обговорення питання будівництва гіпермаркету мережі «Епіцентр», дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, у 2011 році ділянку в 5,4 га за адресою вул. Корольова, 38 планували передати для будівництва будівельного гіпермаркету «Епіцентр», але суд у вересні 2014 року повернув ділянку до природно-заповідного фонду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія Епіцентр  
Матеріали по темі